Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Mystic Angels Aartsengel Ariel

Aartsengel Ariel

Beschouwend woord: Eenheid
Symboliek: Aarde


Aartsengel Ariel Aartsengel Ariel beschrijving


Gaia, onze Moeder Aarde is de meest glorieuze Engel. Ze steunt ons, voedt ons, geeft ons onderdak en koestert ons met de pracht van haar majestueuze bergen, glooiende prairies, magnifieke woestijnen en haar eindeloze oceanen, rivieren en zeen.

Aartsengel Ariel komt je vertellen dat Gaia je roept voor een dichtere band met haar. Door een tuintje aan te planten, met blote voeten te lopen op haar stranden of grassige huid, zul je Moeder Aarde tot je horen spreken. Door te zwemmen in haar wateren houdt ze je zachtaardig vast terwijl ze het Moederlied zingt. Gaia nodigt je uit voor haar aardse leerschool. De speelplaats wacht op je!


Dagelijkse Mantra:

Ik ben n met alles van de natuur. Ik ben n met Moeder Aarde.

Mystic Angels Empowerment Deck kopen?

Mystic Angels Empowerment Deck
Mystic Angels Empowerment Deck

Dit engelenorakelkaartendek van Denise Iwaniw is alleen digitaal te koop als Itunes applicatie.

Na het instinctief kiezen van een kaart brengt iedere Mystieke Engel een woord om in beschouwing te nemen terwijl je de figuur op de kaart observeert. Binnen dit Engelachtige portret krijg je een oud symbool dat helpt om de betekenis van de kaart te versterken met oude wijze lessen. Na het engelenbericht volgt een opbeurende heilige mantra die je jezelf kunt opleggen voor de dag.

Mystic Angels Empowerment Deck kopen