Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Weggeefceremonie

Weggeefceremonie - Loslaten

Weggeefceremonie
Aho Kind van de Aarde! Ken je het geheim van het Geschenk? Hoe meer je loslaat, Hoe meer je ontvangt, Want zo is de natuur. Aho Kind van de Aarde! Geloof je in oogsten wat je hebt gezaaid? Een druppel wijsheid Zal de waarheid brengen En je zult waarlijk weten.

De Weggeefkaart betekent opluchting door loslaten. Kom niet klem te zitten door vast te houden aan iets waaraan je niets meer hebt. Partners, ideeŽn, gewoonten en bezittingen moeten in dit stadium misschien gaan. Aan de gehechtheid aan houdingen zoals het nodig hebben om nodig te zijn of aardig gevonden te worden, kun je ook weleens niets meer hebben. Er wordt van je gevraagd met anderen te delen wat je te delen hebt, iets weg te geven waaraan een ander iets heeft, of gewoon los te laten. Klamp je toch niet zo krampachtig vast. De natuurlijke stroom van het leven raakt in de knel wanneer je per se alles onder controle wilt houden. De Weggeefkaart vertelt ons in al deze gevallen dat we bindingen die ons door eigen toedoen tot gevangenen maken, los moeten laten. Als we dit doen, kunnen we onze vleugels uitspreiden en vliegen. Denk eraan dat vrijgevigheid een talent en een deugd is, en dat zij kan ontstaan als je de angst voor schaarste laat schieten, en vertrouwt op Groot Mysterie.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen