Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Verhalenverteller

Verhalenverteller - Expansie

Verhalenverteller
Ouden, o kom bezing voor mij De geschiedenis van ons ras. Moge ik met m'n geestesoog De liefde zien die is en was. Plus elke geest van voor mijn tijd En ook zijn Medicijn, De Heilige Traditie ook, Zodat alles kan zijn. O Verhalenverteller, wees mijn brug Naar die andere tijd, Zodat ik in Schoonheid Leven kan Met het oude ritme en rijm.

De Verhalenvertellerskaart spreekt over expansie op alle niveaus. Als je deze kaart hebt gekregen, ben je nu bezig te groeien en je vele nieuwe ideeŽn eigen te maken. Kijk welk terrein van expansie je aandacht nodig heeft, en voed je persoonlijk Scheppingsvuur. CreŽer meer en geniet van de expansie, je weet dat je het verdient. Neem er nota van dat de expansie zal voortduren als je bereid bent met anderen te delen hoe je je succes hebt bereikt. Vele levens worden door het verhaal van een ander beÔnvloed. Nu jij in je huidige situatie geluk hebt, zou je anderen kunnen bemoedigen. In al deze gevallen doet expansie zich voor wanneer het mensen wordt toegestaan in hun eigen tempo met gebruikmaking van hun eigen intelligentie te groeien. De wijsheid van de Verhalenverteller is een onderdeel van de kunst van het onthouden. Merk op dat je nu je persoonlijke Kracht herinnert en hoe je potentieel moet zijn.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen