Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Uur van kracht

Uur van kracht - Vreugderitueel

Uur van kracht

O, Heilig Uur verbindt mijn geest Opnieuw met het geheel, Moeder Aarde vult me bij Via mijn hart en ziel. Ik zal mijn Geestlied zingen, Ik zal verbonden zijn, Ik zal mijn energie delen, Zoals Aarde, Maan en Zon.

Het Uur van Kracht spreekt over Vreugdesrituelen. Welke je huidige situatie ook is, er wordt van je gevraagd te doen wat je hart de grootste vreugde geeft. Laat elke belastende activiteit schieten, en richt je erop verbinding met de Aarde te maken en gevoed te worden met de energie die je nodig hebt om gelukkig te blijven. Deze kaart kondigt het nulpunt van rust en evenwicht aan. Als je lichaam, geest en ziel weer op één lijn brengt door iets te doen dat je vreugde schenkt, zal dit nulpunt je ervan weerhouden uit harmonie te raken. Deze kleine pauze van geluk zal ervoor zorgen dat je als je stijf staat van de spanning niet instort. Op dit moment is er levenskracht beschikbaar. Denk erom dat je dit kostbare Manna niet aan spijt of besluiteloosheid laat weglekken. Waar het hier om gaat, is het leven vieren. Vind de zegeningen die je vreugde schenken, ontdek je Uur van Kracht, en voed de talenten waarmee je je grootste potentieel kunt ontwikkelen.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen