Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Trom

Trom - Ritme / Innerlijke training

Trom

Trom, je slaat de hartslag, Van ons Moeder Aard, Waardoor we niet vergeten Wat ons leven gaf. Het ritme van verbinding, Slag van vlam en Vuur, Toont ons als een spiegel Wat ons hart verlangt.

Als de Sprekende Trom tot je gesproken heeft, wordt er van je gevraagd je eigen innerlijke timing te vinden. Het kan zijn dat je je te hard inspant, of een maat overslaat. Hoe dan ook: als je niet synchroon bent, moet je weer op één lijn zien te komen met de behoeften van je lichaam. Ritme is iets persoonlijks. Je eigen ritme eerbiedigen is weer in harmonie met het Zelf komen. Als je dit doet, voel je je zo op je gemak dat je met andere levensritmes kunt harmoniëren. De Trom heeft het ook over jezelf toestaan door de hartslag van Moeder Aarde ondersteund te worden. Dat wil zeggen dat je geest misschien voorbijgaat aan wat je lichaam aankan, en dat het lichaam de energie die het nodig heeft niet uit de Aarde kan halen, omdat het probeert je gedachten bij te houden. Als dit van toepassing is, sla je een maat over. Doe het langzaamaan en ontdek de hartslag van je ware Moeder. Dan zullen je bewegingen moeiteloos synchroon zijn. Wat er ook op jou van toepassing is: ritme is waar het om gaat. Word je van alle ritmes bewust, en kijk hoe jouw ritme erin past. Als je het gevoel hebt dat het goed zit, word je de muziek, en de dans die je danst wordt een viering van het leven.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen