Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Schild van het zuiden

Schild van het zuiden - Onschuld / Innerlijk Kind

Schild van het zuiden
Rode Aarde, Schild van het Zuiden, Kind vervuld van verwondering, Leer me om mee te geven. Lachen is je Cadeautje In onschuld en in vreugd, Met je trucjes haal je me Naar het wezen van mijn jeugd.

De kaart van het Schild van het Zuiden markeert een tijd van terugkeer naar de kinderlijke delen van het Zelf, die geen steun van het ego nodig hebben. Kijk hoe je in de huidige situatie nederig kunt zijn. Houd werk met spel, heiligheid met oneerbiedigheid in evenwicht. Met andere woorden: Je zult opgewekter moeten worden en de gespannen delen van het Zelf moeten laten vallen voordat je verder kunt gaan. Dit kan een tijd zijn om wat lichaamsbeweging te nemen en de gespannen spieren wat los te maken, of om te lachen en je intellectuele rommel weg te gooien. Houd ermee op je zo gespannen vast te klampen en herinner je hoe je moet vertrouwen. Hoe kun je iets of iemand vertrouwen wanneer jij niet werkelijk het beeld in de spiegel bent? In al deze gevallen houdt de kaart van het Schild van het Zuiden vol dat het innerlijk kind probeert je iets te leren over hoe je met de situatie moet omgaan. Als je naar de kleine dreumes luistert en op hem of haar vertrouwt, zou je weleens iets van de verloren magie van het leven kunnen herstellen. Denk eraan: speelsheid heelt een massa smarten. Hoe ernstiger je het spel opvat, hoe minder kans ieder van ons heeft om te winnen.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen