Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Praatstok

Praatstok - Standpunten / Alternatieven

Praatstok
Praatstok, doe me denken Aan elke Heilige Mening, Geldig in de cirkel Van de Heilige Hoepel.

De Praatstok herinnert ons aan de geldigheid van andere standpunten, en leert ons hoe we moeten luisteren en hoe we moeten toepassen wat we horen. We worden eraan herinnerd dat we anderen die wijsheid aan het overbrengen zijn, niet moeten onderbreken. Luisteren leert ons dat het leven miljoenen alternatieven voor en antwoorden op dilemma's heeft. Als de praatstok in je kaarten is verschenen, sta je jezelf waarschijnlijk in je huidige situatie geen alternatieven toe, of ben je zo op één idee gefixeerd geraakt dat je niet verder kijkt dan je zelfgeschapen tunnel. Stel je open en luister naar de kansen die volgens de Praatstok jouw kant opkomen. Denk eraan dat alle levenssignalen en/of alternatieven beschikbaar zijn voor hen die horen. Je krijgt de kans geboden om via een alternatieve route te groeien. Gebruik dit geschenk nu.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen