Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Medicijnbundel

Medicijnbundel - Bondgenoten / Steun

Medicijnbundel
Symbolen van verwantschap Met Aardes Bondgenoten, Kracht om ons te helen En opnieuw te leven. Talenten die we eren, Vermogens die we loven, Kracht en mededogen Leiden onze weg.

Als de Medicijnbuidel vandaag in je handen is gevallen, wordt er van je gevraagd om de wijsheid van je Voorouders en de Bondgenoten te eerbiedigen. Als je niet zeker weet wat de boodschappen zijn, kijk dan naar de krachten die je nu worden geschonken, en reken deze tot je persoonlijke Kracht. Deze hulp vormt een ondersteuning van je huidige pad, en zou als aanmoediging van je Medicijnhelpers moeten worden herkend. Via hen zou je de moed kunnen vinden om het Zelf te steunen. De focus van deze kaart vertelt je dat je niet alleen bent. Het Pad mag momenteel dan moeilijk zijn, je wordt tijdens je klim gesteund. Als je gemakkelijk over Het Pad voorwaarts gaat, staan jij en de Bondgenoten op één lijn, en ervaar je hun hulp. Wees dankbaar. In al deze gevallen wordt er van je gevraagd op te merken door wie je wordt geholpen, en na te gaan of je iets terug kunt doen door anderen te steunen. De hulp van de Medicijnhelpers neemt niet af wanneer je struikelt op je pad. Je zou hun voorbeeld moeten volgen en ook trouw moeten blijven aan hen die je hebt geholpen. Verraad na vertrouwen is dodelijk. Om bondgenoten te hebben moet je ook leren hoe je er een kunt zijn.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen