Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Lastkorf

Lastkorf - Zelfvertrouwen

Lastkorf
Lastkorf draagt mijn last En geeft mij kracht om voort te gaan. Lastkorf herinnert me eraan Mijn last niet te laden op andermans rug, Lastkorf zingt mij toe In de lange lange winter, Herinnert mij dan aan de hitte van de zomer, en brengt mijn oude botten warmte.

Als je vandaag een Lastkorf draagt, zegt deze kaart dat je uit je innerlijke kracht moet putten en vol zelfvertrouwen moet worden. Je kunt de wereld veroveren wanneer je de lasten loslaat door te vertrouwen op je vermogen je eigen antwoorden te vinden. Problemen zijn geen lasten meer wanneer er oplossingen worden gevonden. De Lastkorf leert ons ook onze smarten niet bij een ander op de deurmat te deponeren. Als we op onszelf vertrouwen en op onze verbondenheid met Groot Mysterie, zullen we ons potentieel vergroten. Als verwarring optreedt, en je advies nodig hebt, gebruik dit dan ook. Verspil niet de kostbare tijd van anderen als je niet van plan bent de aangeboden wijsheid te eerbiedigen. Weet ook dat het niet jouw taak is om de problemen van anderen op te lossen. Beroof anderen niet van hun recht op zelfvertrouwen. In al deze gevallen dragen we slechts de lasten die we willen dragen. Als we er een goed gevoel van krijgen of ons belangrijk voelen wanneer we veel aan ons hoofd hebben, zouden we eens moeten kijken naar onze ideeŽn over belangrijkheid. De boodschap is dat we allemaal op onszelf kunnen vertrouwen en onze talenten moeten gebruiken om onze eigen oplossingen te vinden. Het beste antwoord is het antwoord dat opgaat voor alle reizigers op Het Heilig Pad.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen