Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Koraal

Koraal - Voeding

Koraal

Rode Koraal, herinner me aan het bloed van al mijn verwanten. Ieder van ons heeft zo zijn gevoel, Weerspiegeling van innerlijke vreugd. Moge ik mijn behoeften voeden En dan leren om op mijn beurt, De liefde van mijn wezen te delen En ook het hart dat in me brandt.

Als Koraal vandaag in je kaarten verschenen is, wordt er van je gevraagd naar het idee van voeding te kijken. Het kan tijd zijn om jezelf of een ander te voeden. Als je weigert gevoed te worden, kan het tijd zijn deze bovenmenselijke houding te laten vallen, voordat je ziek wordt. Koraal vertelt ons dat onze lichamen ook behoeften hebben. Besteed aandacht aan je lichaam, en wees er goed voor. Koraal spreekt ook over de Planetaire Familie. Als je je eenzaam of alleen voelt, kan het tijd zijn om je te herenigen met de andere schepselen waarmee je de Aarde deelt. Luister naar Al Onze Verwanten, en verwijder het 'ik ben de enige'-refrein uit je gedachten. Koraal vertelt ons altijd dat we naar onze gevoelens moeten luisteren. Als je er geen aandacht aan hebt besteed hoe je je bij bepaalde mensen voelt of hoe je lichaam zich voelt, staat Koraal erop dat je weer contact maakt met je gevoelens. Denk eraan: voelen is helen.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen