Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Grote rookspiegel

Grote rookspiegel - Spiegelbeelden

Grote rookspiegel

Door de rook heen Zie ik mijn spiegelbeeld Dat naar mij terugkijkt. Spiegel van mijn innerlijk Zelf, Wie ben jij Als ik mij ben? Spiegel van mijn uiterlijk Zelf, Wat zien anderen? Zien ze de waarheid in mijn hart Of menselijke ijdelheid?

De Grote Rookspiegel weerspiegelt dat je de mythe achter je moet laten. Je bent wat je besluit te zijn. Verwijder het rookgordijn dat je natuurlijke talenten of waarde verbergt, en richt je op. Herken de terreinen die verdere ontwikkeling behoeven, en ga eraan werken. Houd ermee op voor je potentieel terug te deinzen en leef naar je waarheid. Er bestaan miljoenen rolmodellen waaruit je kunt kiezen. Op een ander niveau wordt er van je gevraagd een goede spiegel voor anderen te zijn. Moedig anderen aan dapper te zijn door Te Doen Wat Je Zegt. Als je aan jezelf twijfelt en aan je recht om er te zijn, kunnen de weerspiegelingen die je in anderen ziet je niet gelukkig maken. Jaloezie op welk niveau dan ook belemmert alleen maar je groei en verspilt energie. Verbrijzel de spiegels die vasthouden aan eigendunk, zwaarmoedigheid of mislukking, zodat je je kunt gaan bezighouden met wat werkelijk belangrijk is. Voor alle niveaus geldt dat de Grote Rookspiegel van ons vraagt licht en schaduw als gelijkwaardig te aanvaarden. De spiegelbeelden waar we een hekel aan hebben, kunnen waardige tegenstanders zijn die ons leren hoe we onze draai kunnen vinden in ons potentieel. Zelfs onze schaduwkanten zijn ons van dienst, doordat ze ons door vallen en opstaan naar het ware beeld van Zelf leiden.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen