Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Maria, Koningin van Engelen Toewijding

Toewijding

Toewijding

Mijn affirmatie

Als ik in alle opzichten trouw ben aan mijn normen en waarden, aan mijn relaties en aan God, dan is het me duidelijk wat mijn volgende stap is.

Deze kaart herinnert je er aan vast te houden aan waar jij in gelooft, en niet te sjoemelen met je normen en waarden. Als je door iemand of iets in de verleiding komt om daar een beetje water in de wijn te doen, bid dan om de kracht om nee te zeggen. Jaag geen illusies na, of meer geld of meer liefde. Als je gewoon blijft bij wat je weet dat goed voor je is, dan staat alles wat je nodig hebt of verlangt tot je beschikking. Wat is voor jou belangrijk? Dat is het antwoord dat je zoekt. Neem de tijd om in gebed met God te communiceren, en stort je hart bij Hem uit over wat je voelt, ook over je twijfels en je angsten. God en Moeder Maria houden onvoorwaardelijk van je, en zijn er voor je, ook nu. Bid om helderheid over wat je prioriteiten zijn, over wat jouw waarden zijn en waar je echt in gelooft en baseer je keuzes dan op dit solide fundament. Houd vast aan je overtuigingen en aan God, en alle andere dingen vallen vanzelf op hun plaats.

Maria, Koningin van Engelen orakelkaarten kopen?

Maria, Koningin van Engelen orakelkaarten
Maria, Koningin van Engelen orakelkaarten

Dit deck van 44 orakelkaarten, gemaakt door Doreen Virtue, is een prachtige, veilige en gerespecteerde manier om te verbinden met Moeder Maria's geliefde wijsheid. De orakelkaarten van Maria, Koningin van Engelen geven stap voor stap instructies over hoe je accurate en betrouwbare berichten voor jezelf en anderen kunt krijgen. De algemene betekenis van iedere kaart geeft specifieke details die je antwoord kunnen geven op de vragen die je hebt.

Maria, Koningin van Engelen orakelkaarten kopen