Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Maria, Koningin van Engelen Kinderen

Kinderen

Kinderen

Als Gods helende liefde door een open mensenhart kan stromen, gebeuren er wonderen. Jij bent een bron van wonderen waar het kinderen betreft. Je trekt deze kaart omdat het antwoord op je vraag heeft te maken met kleine kinderen. Moeder Maria ziet van welke mensen hun levensopdracht te maken heeft met kinderen, want zij draagt bijzondere zorg voor hun welzijn. Werk met haar samen, zodat er meer kinderen naar je toe kunnen komen, en je hen kunt helpen waar ze dat nodig hebben. Moeder Maria zal je stap voor stap begeleiden, als je goed luistert naar de wijsheid in je eigen hart.

Mijn affirmatie

Mijn hart is vol liefde voor de kinderen, en dat creŽert wonderen en veranderingen ten goede, zowel voor hen als voor mij.

Maria, Koningin van Engelen orakelkaarten kopen?

Maria, Koningin van Engelen orakelkaarten
Maria, Koningin van Engelen orakelkaarten

Dit deck van 44 orakelkaarten, gemaakt door Doreen Virtue, is een prachtige, veilige en gerespecteerde manier om te verbinden met Moeder Maria's geliefde wijsheid. De orakelkaarten van Maria, Koningin van Engelen geven stap voor stap instructies over hoe je accurate en betrouwbare berichten voor jezelf en anderen kunt krijgen. De algemene betekenis van iedere kaart geeft specifieke details die je antwoord kunnen geven op de vragen die je hebt.

Maria, Koningin van Engelen orakelkaarten kopen