Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Maria, Koningin van Engelen God

God

God

Mijn affirmatie

Ik neem een andere weg, en laat elke behoefte om de zaak onder controle te houden los, om ruimte te maken voor Gods helende liefde, zodat die kan stromen, door mij en door deze situatie.

Je hebt om hulp gebeden, en dus is het nu het moment je door de hemel te laten helpen. Gods liefde en wijsheid staan altijd voor je open, vooropgesteld dat je bereid bent Zijn goddelijke wil te vertrouwen. Geef elk aspect van je relatie met je Schepper dat nog niet geheeld is over in de handen van Moeder Maria en de engelen, zodat er een hechtere en meer vertrouwensvolle relatie kan ontstaan. Het kan zijn dat dit een heel sterk geloof vraagt van jouw kant, met name als je nog helemaal geen oplossing kunt zien voor je huidige situatie. Deze kaart geeft aan, dat je de situatie alleen hebt aangepakt, zonder steun, je hebt geprobeerd te anticiperen, en de regie in handen te houden. Als je de goddelijke orde en timing niet vertrouwt, als je het zelf wilt blijven doen, als je teleurgesteld wordt als andere mensen niet met jouw scenario meewerken, leidt dat uiteindelijk tot bezorgdheid en vrees. Het loslaten van je neiging en je behoefte om je eigen scenarioschrijver te zijn helpt je om je te ontspannen, en zal je feitelijk betere resultaten opleveren. God kan jou en de situatie helen, als je Hem maar de touwtjes in handen geeft.

Maria, Koningin van Engelen orakelkaarten kopen?

Maria, Koningin van Engelen orakelkaarten
Maria, Koningin van Engelen orakelkaarten

Dit deck van 44 orakelkaarten, gemaakt door Doreen Virtue, is een prachtige, veilige en gerespecteerde manier om te verbinden met Moeder Maria's geliefde wijsheid. De orakelkaarten van Maria, Koningin van Engelen geven stap voor stap instructies over hoe je accurate en betrouwbare berichten voor jezelf en anderen kunt krijgen. De algemene betekenis van iedere kaart geeft specifieke details die je antwoord kunnen geven op de vragen die je hebt.

Maria, Koningin van Engelen orakelkaarten kopen