Stormen - Ook deze zullen voorbijgaan.

Stormen

Beschrijving

Een ongemakkelijke chaos omringt je. Dingen waaraan je geen aandacht aan hebt geschonken kunnen de oorzaak zijn van een conflict. Opgekropte energie moet eruit, net zoals een storm in de natuur moet losbreken, want deze gebeurtenissen vinden plaats wanneer de elektriciteit tussen tegengestelde krachten de dingen naar boven brengt en tijdelijke wanorde creëert.

Niet alle stormen zijn vernietigend. Beter gezegd, zij dienen de natuur met het brengen van regen en door de bomen te laten waaien, waardoor de zaden wijd kunnen worden verspreid, en het zeker is dat er steeds nieuwe groei zal zijn. Denk er alleen maar aan dat, wat er ook naar boven komt in jou - of tussen jou en een ander - je er later voordeel van zal hebben. De zon zal weer schijnen, en je zult nieuwe groei kunnen zien. Wees niet bang om een beetje opschudding te veroorzaken.

Wat vind jij van 'Stormen'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen