Tot elkaar komen - Liefde moet worden gedeeld.

Tot elkaar komen

Beschrijving

Er moet uitdrukking worden gegeven aan liefde. Wanneer je de kaart tot elkaar komen hebt getrokken is dit een teken dat je op weg bent om de aard van deze emotie te ontdekken, in al haar vormen - romantisch, onvoorwaardelijk, spiritueel, binnen je familie. Maar altijd is er een ander bij betrokken. Liefde houdt geven en nemen in tussen jou en een ander die voor jou van betekenis is: een familielid, een vriend, een dier, en/of Spirit.

Deze kaart verzekert je ervan dat er liefde in het spel is en vraagt je of jij dat ook voelt! Weet dat er van je wordt gehouden. Net zoals een magneet trek je liefde aan in je leven! Dit is het moment voor harmonieuze, zorgzame relaties.

Wat vind jij van 'Tot elkaar komen'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen