Maanlicht - Je intuïtie stelt je in staat om verder te kijken dan het alledaagse, de logica en het analytische. Luister er naar.

Maanlicht

Beschrijving

Het Maanlicht wenkt. Kom en vertrouw er op dat je intuïtie je leidt naar plaatsen die niet logisch lijken. Je voorgevoel zegt je precies wat je moet doen. Geef geen gehoor aan wijsheden achteraf, want je waarneming is nu heel scherp. Je kijkt voorbij oppervlakkigheden en kunt echt tussen de regels door lezen. Dit is een goede tijd om orakelkaarten te gebruiken of anderen methodes van 'waar zeggen om informatie te verkrijgen.

Bedenk dat de taal van intuïtie een symbolische taal is. Het geeft je op subtiele wijze een voorgevoel, een 'belletje', een helder geluid, een dier of een voorwerp dat je pad kruist. Spirit stuurt je boodschappen om je nu te helpen. Je hebt succes als je de tekens volgt.

Wat vind jij van 'Maanlicht'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen