Kompas - Zo lang je je kompas oriënteert op het Ware Noorden - de richting van je hogere macht - zul je nooit verdwalen.

Kompas

Beschrijving

Je betreedt nu gebieden die nog niet in kaart zijn gebracht en je kunt schitterende, nieuwe ervaringen verwachten. Om op het beste pad van je bestemming te blijven, zul je je kompas op het Ware Noorden moeten richten. Alleen Spirit, of een hogere macht, kan deze functie bedienen. Geld, bezit, prestige, een romance, en andere materiële zaken kunnen je niet helpen om de ware weg te vinden. Het zijn simpele dingen die je op je reis kunt ervaren.

Weet dat Spirit in je leven werkt. Zelfs als je je tijdelijk verloren voelt, zal het gemakkelijk zijn om je weg te vinden. Geloof en heb vertrouwen, want je kompas, met Spirit als het Ware Noorden, verzekert je ervan dat je nooit zult verdwalen - zelfs niet als je geen sterren ziet en alles donker lijkt.

Wat vind jij van 'Kompas'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen