Boze geesten - Angst is een illusie. Kies iedere dag voor liefde. Vergeef jezelf en anderen.

Boze geesten

Beschrijving

Boze geesten worden geboren wanneer je wordt gekwetst en je iets belangrijks hebt verloren door die ervaring. Vanaf dat tijdstip, wanneer je je heelheid vergeet, blijven ze als een schaduw bij je. Door je eigen stem na te doen, herinneren ze je eraan hoe ze konden ontstaan, en ze laten je geloven dat je onwaardig bent, een slachtoffer, of dat er niet van je wordt gehouden. Ze houden je gevangen door minderwaardigheidsgevoelens, zelfverminking, en geven je het gevoel dat je ontbreekt wat je nodig hebt.

Als de Boze geesten je bezoeken, weet dan dat ze de schaduw van je eigen zelf weerspiegelen, of die van een ander, en dat ze leiden tot een situatie die in alles doorwerkt. De kaart van de Boze geesten is echter een gelegenheid ons te groeien en een teken dat je van jezelf moet houden. Geen mens is zonder fouten. De boodschap van de Boze geesten is, dat je kwade gevoelens, en negatief over jezelf praten, los moet laten. De vonk van het goddelijke zit in je. Vraag Spirit ons je te helpen helen. Wonderen kunnen gebeuren en gebeuren ook. Laat negativiteit los.

Wat vind jij van 'Boze geesten'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen