Wensput - Verlangen is de heilige prikkel om te leven. Voel dit, maar laat alle gehechtheid aan eigendommen los.

Wensput

Beschrijving

De belangrijkste prikkel om het leven te creëren Is verlangen. Nu zie je de relatie tussen verlangen en Inspiratie en voel je het moment van de waarheid wanneer je het begin van nieuw leven voelt. liet/eten 'aha-moment' wanneer alles zin heeft.

Misschien (h)erken je een zielsverwant, of word je zwanger of krijg je een idee. Deze kaart toont je de aanwezigheid van krachten die je nog niet had opgemerkt en die je in staat stellen om een nieuw begin te maken. Goddelijke intelligentie activeert het veld van mogelijkheden, waar op een magische manier ook een nieuw leven wordt geschapen. Jij, noch een ander weet op welke manier dit gebeurt, of waarom. Het gebeurt gewoon.

Tot dat punt kun je het groeiproces niet controleren. Liever gezegd, je moet een stapje opzij doen om een kanaal te zijn voor hogere krachten. Je moet vooropgezette ideeën over de manier of het tijdstip waarop deze nieuwe schepping verschijnt loslaten. Maak je eigen plan, en onderneem actie door een munt in de wensput te gooien; en vertrouw dan op Spirit. Wees er op voorbereid dat je verbaasd zult staan.

Wat vind jij van 'Wensput'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen