Bedroefd - Verlies is onderdeel van het leven. Laat het los en laat de tijd je helen.

Bedroefd

Beschrijving

Je kunt een periode van verlies tegemoet gaan. Misschien moet je een lang gekoesterde droom loslaten. Als dat het geval is, houd moed, want misschien is het wel het beste voor je om een eind aan deze droom te maken. Een betere en sterkere droom zal in je leven worden gerealiseerd als je het verlies kunt accepteren. Aan relaties die gebaseerd zijn op verkeerde gronden moet je nu een eind maken.

Teleurstelling is het niet-doorgaan van iets wat je verwachtte. Er ontstaat een gevoel van verlies, samen met droefheid en hartzeer. Uit deze gevoelens. Tranen zijn als een helende regen die weer leven kan brengen in een verdord innerlijk landschap. Je bent verzekerd van groei. Welk verlies ook - en hoe groot - laat het los, en word je bewust van je gevoelens zodat je spoedig kunt zien welke schoonheid er in het verschiet ligt.

Wat vind jij van 'Bedroefd'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen