Kracht - Je ware kracht komt niet alleen door zelfvertrouwen, maar door een oprecht vertrouwen in een hogere macht.

Kracht

Beschrijving

Je hebt nu de kracht om zelfs de meest afschrikwekkende taken te volbrengen. Je kunt je verbinden met de kracht van het universum en deze channelen. Deze kaart geeft aan, dat je plannen op de proef worden gesteld en worden verfijnd, en dat je relaties zich verdiepen. Wat er ook gebeurt, niets kan je van het ontwikkelingspad afhouden dat zich voor je ontvouwt. Omdat de potentie van je verbindingen duidelijker wordt, kun je de creatieve energieën gebruiken die je nu hebt.

Heb moed en duik erin, want de magie staat op het punt om een vorm aan te nemen. Wanneer je je bedenkt dat echte kracht ontstaat uit een combinatie van je pogingen, en je vertrouwen op een hogere macht die via jou werkt, is alles mogelijk. Je kunt nu alles doen.

Wat vind jij van 'Kracht'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen