Volg de leider - Iedereen leert van elkaar. Jouw echtheid en eerlijkheid zijn een voorbeeld voor anderen.

Volg de leider

Beschrijving

Er wordt een beroep op je gedaan om een voorbeeld voor anderen te zijn. Je hebt je wijsheid verdiend door dapper te zijn tijdens het avontuur van je leven. De ervaringen die je hebt opgedaan met verliezen en winnen, plaatsen die je hebt ontdekt, tranen die je hebt vergoten en vreugde die je hebt laten zien, hebben je een unieke positie gegeven om anderen van dienst te zijn.

Jouw lijden is uitgekristalliseerd tot een talisman van wijsheid. Die moet je nu delen. Door helemaal echt te zijn, zul je anderen naar het licht leiden. Je wordt gevraagd om een aantal dingen uit je verleden te onthullen zodat je iemand anders kunt helpen. Leid met liefde. Deze kaart geeft je ook nog een andere boodschap. Kijk naar degenen die je bewondert om hun karakter en om wat ze hebben bereikt. Probeer de leiders die je respecteert na te volgen. Dan heb jij op jouw beurt ook meer te bieden.

Wat vind jij van 'Volg de leider'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen