Denkwijze - Echtheid is het wezen van kracht.

Denkwijze

Beschrijving

Onze oude voorouders geloofden dat elke plek een geest heeft die er voor zorgt, of het belichaamt: net zoals wij een ziel hebben, hebben de planeten, bomen, vogels, bergen en rivieren hun eigen geestelijke kern.

Wanneer Denkwijze in je reading verschijnt, vertelt hij dat het antwoord op je vraag ligt in het overkoepelende thema van jouw omstandigheden. Gaat je vraag over een strijd die je voelt? Het antwoord is, dat je je moet ontspannen en de behoefte om de situatie te controleren moet loslaten. Als je wilt weten of je de liefde zult ontdekken, geef dan uitdrukking aan liefde in plaats van er naar te verlangen. Als je de onderliggende boodschap van je vraag hebt ontdekt en deze benoemt, zul je het antwoord ontdekken dat je hebt gezocht. Jouw grootste kracht is je echtheid.

Wat vind jij van 'Denkwijze'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen