Schatbewaarder - Je bent altijd beschermd en wordt goddelijk geleid.

Schatbewaarder

Beschrijving

Ook al is dit een tijd van grote risico's, weet dat je je op een bepaald vlak veilig en zeker kunt voortbewegen. Het spreekwoordelijke ouderlijk nest is veilig en goed, ondanks de onrust in de wereld. Beschermengelen en andere gidsen fluisteren naar je, maken je bewust van hun beschermende aanwezigheid.

Jouw loyaliteit is nu belangrijk. Koester wat je lief is. Dit is het juiste moment om vriendschapsbanden te versterken en je te verzekeren van hun integriteit. Als je het gevoel hebt dat je juist nu op de proef wordt gesteld, weet dan dat ware en zuivere gevoelens altijd hun doel bereiken. Zoek een schuilplaats onder de vleugel van een engel. Je bent niet alleen en hoeft niet bezorgd te zijn. Omhels je moed.

Wat vind jij van 'Schatbewaarder'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen