Schoonmaken - Het is tijd om de rommel op te ruimen en ruimte te maken voor betere dingen.

Schoonmaken

Beschrijving

Wanneer je deze kaart trekt bij een reading, is het tijd om de rommel in je leven op te ruimen. Ontdoe je van de dingen die je niet langer in je huis wilt, en laat los wat je niet wilt of echt nodig hebt. Zijn er bepaalde onopgeloste zaken waar je aandacht aan moet besteden? Gedachten, herinneringen en emotionele bagage moeten ook uit je huis worden geveegd. Je bewustzijn moet helder zijn om zich ongehinderd in de wereld te kunnen bewegen.

Vier een voorjaarsschoonmaak en voel de vrijheid terwijl je ruimte maakt voor betere dingen. Kijk naar wat je niet weg hebt willen doen en wees eerlijk over de waarde hiervan. Wees eerlijk. Maak je huis schoon.

Wat vind jij van 'Schoonmaken'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen