Betrokkenheid - Echte betrokkenheid is een verantwoordelijkheid die vanuit je hart, geest, lichaam en ziel komt. Het is tijd om verbindingen aan te gaan.

Betrokkenheid

Beschrijving

Samenwerkingen die je op dit moment aangaat zijn harmonieus en sterk. Deze kaart geeft ook de natuurlijke ontwikkeling aan van een relatie, vanaf het begin tot, letterlijk of figuurlijk, een huwelijk. Op een bepaalde manier is er is tenminste een belofte van vervulling. Maar je moet bewust kijken waarbij je betrokken wilt zijn. Wees helder over de mate waarin je je erin wilt mengen, en tot op welke hoogte je verantwoordelijkheid hierin gaat. Anderen zijn op dit moment meer bereid om te gaan samenwerken. Denk er aan dat je samenwerking met Spirit - en de hoogste versie van je eigen zelf - het hoogste zelf in een ander wakker maakt.

Wat vind jij van 'Betrokkenheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen