Magisch gebed - Bid en zeg wat je graag wilt, luister naar de antwoorden, handel met vertrouwen.

Magisch gebed

Beschrijving

Wanneer je deze kaart hebt getrokken, word je er aan herinnerd dat je gebeden zullen worden verhoord. Spirit verlangt er altijd naar om je te helpen - en je te helen - wanneer je het nodig hebt. Dat gezegd hebbende, het beste gebed is: 'Uw wil geschiede.'

Bewust contact met je hogere kracht krijg je door te bidden en te mediteren. Spreek met de goddelijke kracht en kijk naar wat hij heeft geschapen en tot stand heeft gebracht. Vertel Spirit wat je graag wilt bereiken. Misschien krijg je niet wat je wilt, maar je krijgt zeker wat je nodig hebt. Je kunt je bestemming tegemoet zien. Zo lang je bewust contact houdt met je hogere macht, kun je er zeker van zijn dat je op de juiste weg bent.

Wat vind jij van 'Magisch gebed'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen