Woestijn - Graaf diep om inspiratie en de waarheid te vinden. Het is tijd om veerkrachtig te zijn en je aan te passen.

Woestijn

Beschrijving

Lijkt het chef je leven je mogelijkheden biedt die nergens toe leiden? Heb je geen ideeën meer? Voelt het alsof je op een eindeloze reis bent door een droge, hete, levenloze woestijn? Deze kaart herinnert je er aan dat je op bepaalde momenten veerkrachtig moet worden als je reis moeilijker wordt. Je moet je energie sparen - totdat je, na al je krachtsinspanningen, de oase bereikt die je zoekt.

Let eens op de schepselen die onder deze omstandigheden leven: zij hebben zich aangepast om te kunnen gedijen ondanks de omgeving buiten. In een woestijn kan water - essentieel om te kunnen leven - diep onder de grond worden gevonden. Kijk nu diep binnen In jezelf... ontdek daar de waarheid. Laat Spirit je kracht geven terwijl jij de plaats bepaalt van de ware Bron. De antwoorden op je vragen zul je niet vinden in de staat waarin je nu verkeert. Als je bereid bent om verder te kijken dan wat er aan de oppervlakte ligt, en er voor kiest om het echte werk te doen, zul je de antwoorden diep in jezelf te ontdekken. Dit kan niet de meest productieve tijd lijken te zijn, maar schijn bedriegt. Dit is een heel belangrijke plek om te ontdekken wat echt goed voor je is.

Wat vind jij van 'Woestijn'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen