Kiezen - Je moet nu een keuze maken.

Kiezen

Beschrijving

Je staat voor een dilemma of op een kruispunt en moet nu een bewuste keuze maken over de actie die je gaat ondernemen. Waar je ook voor kiest, je moet er de verantwoording voor dragen - en je hoeft er niet bang voor te zijn. Je hebt misschien nu niet alle antwoorden, want de weg die voor je ligt ken je niet tot je hem bent opgegaan en er een paar passen op hebt gezet.

Vertrouw op je intuïtie. Vraag om een teken van Spirit en je wordt naar de juiste weg geleid. Als je bewust en opmerkzaam blijft, is je keuze op dit moment de juiste keuze. Het leven is een leerproces. Het succes zit in het bewust kiezen, geleid door intuïtie en Spirit.

Wat vind jij van 'Kiezen'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen