Tovenaar van bewustzijn - Je ziel weet wat je moet doen, wees stil en observeer.

Tovenaar van bewustzijn

Beschrijving

Mindfulness gaat over oplettend zijn en neutraal blijven over wat er in de wereld om je heen gebeurt. Dit geldt ook voor de wereld binnenin jezelf. Als je een inwendige strijd voert en hier goed naar kijkt, zorgt dit voor een nieuw, krachtig perspectief dat ongemakkelijke gevoelens en opwinding neutraliseert. Je kunt nu de dingen duidelijk zien, niet belemmerd door een mening of een wens.

Om de wereld als een loszittend kledingstuk te dragen, moet je weten dat alles wat gebeurt niet persoonlijk is. Mensen komen en gaan, ervaringen ontwikkelen zich en veranderen steeds, ook al wil je graag dat alles hetzelfde blijft. De Tovenaar van bewustzijn vraagt je om je behoefte om de dingen uit te spitten op te geven, of een grens te stellen aan wat je nu ondervindt. Het is allemaal goed! Laat het gaan en zie hoe het wonder zich ontvouwt zonder enige directe bemoeienis van jou.

Wat vind jij van 'Tovenaar van bewustzijn'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen