Tot leven komen - Er komt iets moois in je leven.

Tot leven komen

Beschrijving

Wanneer je eens naar je leven kijkt, kun je dan zien hoe je bent gegroeid en hoe je je hebt ontwikkeld door de jaren heen? Misschien heb je delen van jezelf en je identiteit verborgen gehouden en nieuwe gecreëerd, of minstens jouw ideeën over jezelf en de wereld om je heen in vervulling laten gaan. Je weet dat de dingen tijd nodig hebben, en het tijdschema van Spirit komt zelden overeen met die van jou.

Deze kaart geeft aan dat een lang gekoesterde droom waarheid begint te worden. Je moet niet proberen om deze droom sneller uit te laten komen of hem volgens je eigen wensen vorm te geven. Spirit kent de beste manier om deze droom zichtbaar te maken, en je leven wordt misschien zelfs beter dan je je had kunnen voorstellen. Nu is het tijd om eerbied en ontzag te hebben. Laat een goddelijke hand de lijnen van je pad uitzetten. Het enige wat je moet doen is jezelf laten zien.

Wat vind jij van 'Tot leven komen'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen