Voortgang - Je maakt een positieve ontwikkeling door.

Voortgang

Beschrijving

Dit is een positief moment omdat er een eind komt aan een periode van beperkingen. Je verkeert in een periode van nieuwe avonturen en ontdekkingen. Misschien voel je je gedwongen om een reis te maken, te verhuizen of je zaak te verplaatsen. Maar maak je daarover geen zorgen, je kunt niet langer blijven waar je bent. Je voelt je gedwongen om verder te gaan. Het geeft niet wat je onderzoekt, je zult zien dat je dromen vorm krijgen en dat deuren die eerst gesloten waren zich als bij toverslag openen.

Voortgang is ook een gedachtegang. De mist trekt op en je weet wat je moet doen. Dit is niet het moment om bang te zijn. Laat los en ga vooruit.

Wat vind jij van 'Voortgang'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen