Bevriezen - Voor alles is een tijd. Nu is het moment aangebroken om bepaalde activiteiten koud te zetten terwijl je rust.

Bevriezen

Beschrijving

De koude winter wenkt je om gas terug te nemen en de dingen te 'bevriezen' die nog er nog niet klaar voor zijn om te worden ontwikkeld. Het is tijd voor groei en een winterslaap. Onthoud je van ambitieuze plannen. Een 'zwangerschapsverlof' zorgt ervoor dat ideeën kunnen worden geboren, projecten een andere wending kunnen nemen of worden veranderd, en relaties een droomtijd kunnen beleven, door nergens naartoe te gaan, gewoon omdat je er geen behoefte aan hebt.

Dit is ook het moment om koel te blijven onder alle onderwerpen van discussie. Er vloeit niets goeds uit voort. Het belangrijkste is om nu goed voor jezelf te zorgen... dus denk na, lees een goed boek, of laat je masseren. Rust en droom.

Wat vind jij van 'Bevriezen'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen