Dromenveld - Je gedachten, gevoelens en je overtuigingen zijn altijd verbonden met je kwaliteiten.

Dromenveld

Beschrijving

Dit is het juiste moment om de talloze mogelijkheden te gaan gebruiken die je in je leven nog niet hebt waargemaakt. Je kunt veel overvloed verwachten als je met de Vriendelijke Tuinman wilt samenwerken. Wees duidelijk over je gedachten, je gevoelens en waar je in gelooft. Concentreer je op wat voor jou het beste is ondanks de invloed die de grote wereld op dit moment op je heeft, en die zijn eigen verhaal wil vertellen. Je hebt een mand vol zaden die heel sterk zijn, want je talenten worden op goddelijke wijze geïnspireerd en zullen beslist tot een grote oogst leiden die je met anderen moet delen.

Je zult oogsten wat je hebt gezaaid. Droom groot, droom mooi, onderneem actie en ga de tuin van jouw leven binnen... en ervaar iets buitengewoons.

Wat vind jij van 'Dromenveld'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen