Magische stroom - Alles is verbonden door de universele stroom van het bewustzijn.

Magische stroom

Beschrijving

Iedere ervaring die je hebt lijkt haar eigen levensverhaal te hebben met een begin en een midden, en tenslotte een einde. Maar het gevaar bestaat dat je de dingen ziet als afzonderlijke gebeurtenissen, terwijl ze eigenlijk allemaal een deel zijn van een groter geheel van de evolutie.

Net zoals een Magische stroom die eeuwig stroomt, sijpelen jouw ervaringen door de hele wereld, en leidt de ene weer tot een andere en geven ze steeds meer informatie en hebben ze steeds meer invloed. Inspiratie, inventiviteit en onthullingen zijn maar zelden voor een persoon. Het collectieve bewustzijn is een schatkamer van beschikbaar vermogen dat door iedereen wordt gedeeld. Wanneer je er aan denkt dat je een deel bent van de vloeiende continuïteit van het leven, word je een kanaal voor grote inspiratie. Laat de magie door je heen stromen en maak je dromen waar. Jouw succes zal velen ten goede komen.

Wat vind jij van 'Magische stroom'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen