Spookbeelden - Van het verleden kun je leren en je kunt je een mooie toekomst voorstellen, maar je moet in het hier en nu leven.

Spookbeelden

Beschrijving

Wanneer je te ver vooruit kijkt, loop je het risico om je doel voorbij te schieten, want zelden komen het heden en de toekomst precies met elkaar overeen op de Magische Wegwijzers die het verhaal van je leven laten zien. De toekomst stelt nu nog niets voor; het is een plaats die nu nog geen grond heeft. Je kunt er niet leven, maar toch kun je gelijkmatig stappen nemen naar een doel of een droom. Die stappen zijn nu belangrijk.

Hetzelfde geldt voor heimwee naar het verleden. Je kunt weemoedig naar het verleden kijken en je mooie momenten herinneren of nog eens denken aan de lessen die je hebt geleerd. Maar je kunt er niet leven, en je kunt ook niet teruggaan en wat was veranderen. Gisteren is voor altijd voorbij. Leef helemaal in het heden. Het 'nu' is de machtigste plek om je aandacht op te richten. Zijn magie strekt zich uit naar alle richtingen, verder dan je hart en je ziel kunnen reiken.

Wat vind jij van 'Spookbeelden'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen