Solo circusact - Je kunt het!

Solo circusact

Beschrijving

Onafhankelijkheid is vandaag het belangrijkste element op je reis. Anderen hebben misschien niet het inzicht, of kennen de bronnen niet die je nodig hebt. Zie in dat alle wijsheid die je al doende hebt verkregen, je bijzonder competent maakt waardoor je met zekerheid verder kunt gaan. Zelfvertrouwen is belangrijk.

Iets anders om in overweging te nemen, is om helder en duidelijk grenzen te stellen tussen jou en een ander. Kijk op dit moment goed naar je relaties. Als je weet wie je bent en een gezond gevoel hebt over waar jij eindigt en anderen beginnen, kun je de beste relaties aangaan en zul je mensen aantrekken die jouw heelheid weerspiegelen. Onafhankelijke relaties ondersteunen elkaar altijd wederzijds, zijn stimulerend en transformerend. Je kunt nu alles wat je wilt bereiken.

Wat vind jij van 'Solo circusact'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen