Aan de grond - Overgave en acceptatie zijn de sleutels naar vrijheid.

Aan de grond

Beschrijving

Hoe moeilijk het ook is om te accepteren, het lijkt alsof je op een punt bent gekomen dat je niet verder kunt gaan op de manier waarop je je dingen hebt gedaan. Misschien ben je spreekwoordelijk tegen een muur gelopen, of heb je het gevoel dat je helemaal verdwaald bent en weet je niet welke kant je op moet. Je moet de dingen helemaal anders gaan doen om verder te kunnen. Je moet een nieuwe richting opgaan en een nieuwe strategie bepalen.

De enige manier om hieruit te komen is overgave. Accepteer de dingen zoals ze zijn en geef toe dat je geen idee hebt wat je nu moet doen. Terwijl je je helemaal ontspant, verschijnt er als bij toverslag een trap, die je door gelijktijdig optredende gebeurtenissen laat zien welke kant je op moet gaan om verder te komen. De kaart Aan de grond is een teken dat er een wonder gaat gebeuren, maar alleen als je alles loslaat.

Wat vind jij van 'Aan de grond'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen