Bottenverzamelaarster - Je bent heel en hebt alles in je wat je nodig hebt.

Bottenverzamelaarster

Beschrijving

Wanneer de Bottenverzamelaarster verschijnt, vraagt ze je goed te kijken naar je omstandigheden om te zien of je volledig aanwezig bent, of dat je reageert op dingen uit het verleden en op verwachtingen die je onbewust hebt.

Telkens wanneer iemand ons pijn doet, vooral wanneer we jong zijn, lijkt het alsof ons iets wezenlijks wordt ontnomen. We passen ons aan en accepteren een bijzondere versie van de waarheid, die in de toekomst ons gedrag bepaalt wanneer we een situatie tegenkomen die ons herinnert aan de oorspronkelijke gebeurtenis. Wat we van onszelf weten wordt dus beïnvloed door de beperkingen die we onszelf opleggen.

Misschien heb je het gevoel dat je niet de moeite waard bent, misschien denk je dat lelijk bent of niet geliefd, of verwacht je kritiek. Wat je je ook afvraagt, de Bottenverzamelaarster herinnert je er aan dat de waarheid is, dat je een krachtig persoon bent met grenzeloos veel mogelijkheden. Ze heeft veilig bewaard wat van je was afgenomen toen je werd gekwetst en is hier nu voor jou terwijl je het opeist. Je hebt alles waarvan je dacht dat het je ontbrak en de Bottenverzamelaarster is je innerlijke hulpbron. Doe alsof je hebt wat je nodig hebt en je zult ontdekken dat je het ook hebt. Alles is mogelijk. Door bewustzijn hoeven de wonden uit het verleden je niet te beperken.

Wat vind jij van 'Bottenverzamelaarster'? Deel jouw ervaring met ons!

Magische Wegwijzers kopen?

Magische Wegwijzers Magische Wegwijzers

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

Magische Wegwijzers kopen