Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Genezer

Levensdoel Orakelkaarten - Genezer

Genezer
Je hebt een spirituele gave voor genezen en een wens om die met anderen te delen.

Deze kaart laat je zien wat je altijd al hebt geweten: je bent een genezer. Terwijl ieder mens deze gave heeft, hebben sommigen - zoals jij - deze gave verfijnd. De goddelijke liefde en het goddelijke licht in ieder wezen met gevoelens, kan worden aangewend en vergroot ten voordele van anderen. Jij hebt geleerd om dat te doen door je je leven lang te wijden aan het genezingswerk.
De meeste tijd van je tegenwoordige leven heb je dit werk gedaan. Anderen worden op een natuurlijke manier naar je toegetrokken voor hulp. Je bent meelevend, handelt intu´tief, en gevoelig. Daarom bouw je zelfvertrouwen op in je geneeskunst, door te vertrouwen op je gevoel en de ideeŰn die je intu´tief krijgt. Je kunt je als genezer ook zelfverzekerder voelen door lessen te nemen die verband houden met je interesses, zelfs als het een mix is van onderwerpen ontleend aan verschillende bronnen. Als genezer moet je extra veel zorg besteden aan je emotionele en lichamelijke zelf om weerstand te bieden aan de intense energie die wordt gevraagd bij de zorg voor anderen. Volg je intu´tie net zoals bij een dieet, oefeningen en bij je manier van leven; houd andere mensen op een gezonde afstand. Realiseer je dat de grootste genezers weten wanneer ze rust moeten nemen. Ze weten ook het evenwicht te houden tussen geven en nemen. Door zelf een gezond leven te leiden, word je een inspirerend rolmodel en verzeker je jezelf van een lang leven in het beroep van genezer.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen