Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Familie

Levensdoel Orakelkaarten - Familie

Familie
Centraal in je levensdoel staat het liefhebben van je vrienden en familie.

Deze kaart herinnert je eraan dat je levensdoel thuis begint. Je hebt een belangrijke functie door jouw relatie met je familieleden. Dit houdt ook de gebeden in die je namens hen doet, de vriendelijkheid die je uitstraalt en het medeleven dat je toont voor hun daden. Deze kaart is ook een aanwijzing voor vergevingsgezindheid, waarmee iedereen die er mee te maken krijgt zijn voordeel doet. Dit proces kan je eenvoudigweg beginnen door het idee vast te houden dat je, samen met degenen die je liefhebt, de energie zuivert. Je weet al wie je moet vergeven, omdat je eerste gedachten over dit onderwerp al een aanwijzing waren.
Een levensdoel hoeft niet een lonende carrière te betekenen. Het is een gelegenheid om ervaring op te doen, waarbij je je wijdt aan het ontwikkelen van echt houden van. Voor de meeste mensen, kunnen familierelaties je juist Ieren je eigen ego op de tweede plaats te zetten. Als je je richt op de innerlijke schoonheid van degenen van wie je houdt, dan begin je die schoonheid ook in jezelf te zien en in je leven.
Bid vandaag voor de gezondheid en het geluk van ieder familielid en let op het innerlijke antwoord dat je krijgt. Je zult opnieuw vrede ervaren, waarvan je op ontelbare manieren voordeel hebt.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen