Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Energieheling

Levensdoel Orakelkaarten - Energieheling

Je aangeboren talenten voor natuurlijke energieheling zijn een belangrijk deel van je levensdoel.
Energieheling

Met je handen kun je heel goed anderen helen. Bedenk hoeveel keer je je handen op iemands pijnlijke plekken (inclusief die van jezelf) hebt gelegd. Deze instinctieve handeling is voor jou zo vanzelfsprekend, dat je er zelfs niet meer aan denkt of over praat. Het is eigenlijk een aanwijzing van jouw spirituele gave voor energieheling.
Het is nu tijd om je energieheling op een professionele manier te gaan uitoefenen. Dit kan betekenen dat je les moet gaan nemen om je kennis en vertrouwen te vergroten. Het belangrijkste is echter, dat je vasthoudt aan je plan om van energieheling je vak te maken. Als je dit eenmaal zonder angst en met vertrouwen bekend hebt gemaakt, dan komen de cliŽnten vanzelf. Je kunt eerst beginnen met onbetaalde sessies voor vrienden en familie. Maar spoedig krijg je, door mond-tot-mondreclame en je onophoudelijke inzet, een eigen praktijk met betalende cliŽnten, of sluit je je aan bij een centrum voor heling.
Als je met je energiehelingswerk begint, houd dan je geest en lichaam helder door een gezonde leefwijze. Als je op een uitstekende manier voor jezelf zorgt, vergroot je je lichamelijke en geestelijke reserves. Jouw grote geestkracht is de sleutel om al je dromen snel te manifesteren.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen