Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Dieren

Levensdoel Orakelkaarten - Dieren

Dieren
Je begrijpt dieren en hebt intuďtief contact met ze. Vertrouw op je innerlijke leiding, omdat dieren een deel zijn van je levenswerk.

Deze kaart heb je getrokken omdat je levensdoel het werken met dieren inhoudt. Je houdt van ze, en zij houden van jou. Je begrijpt en waardeert hun goedmoedigheid en je komt regelmatig op voor hun rechten. In feite voel je levende schepsels aan en hebt je contact met ze. De kaart laat zien dat je vertrouwen moet hebben in deze intuďtieve inzichten, en je innerlijke leiding over de manier waarop je in contact komt met het rijk van de dieren.
Welke carričre je ook kiest, het zal in je voordeel werken wanneer je er ook dieren inpast. Je kunt bijvoorbeeld je lievelingsdier in je winkel houden of op kantoor. Dat zal ieders hart openen en iedereen vreugde geven. Je kunt ook vrijwilligerswerk gaan doen met dieren, lid worden van het dierenasiel, of anderen wijzen op de rechten van dieren.
Door jouw contactmogelijkheden met dieren kun je ook genieten van het zorgen voor een dier. De lijst van carričremogelijkheden op dit gebied is groot, dus wees er zeker van dat je tijd in de natuur doorbrengt, en ruim aandacht geeft aan je opties.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen