Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Creativiteit

Levensdoel Orakelkaarten - Creativiteit

Je ziel verlangt ernaar om zich creatief te uiten.
Creativiteit

Je hebt deze kaart getrokken omdat je je vermoedelijk vastgelopen en geblokkeerd voelt. De engelen begeleiden je om je bewust te worden van je creativiteit. Ga je zonder uitstel met kunst of een vak bezighouden. Deze artistieke poging hoef je niet aan anderen te laten zien of te vertellen, het is niet per se het eindproduct van je levensdoel. Je op een creatieve manier uiten is belangrijk - niet de vorm ervan.
Wanneer je met licht, geluid, kleur of muziek werkt, gaat je geest naar hogere sferen, waardoor je je goddelijke leiding beter kunt horen. Het uitzenden van liefde en licht is een creatieve manier om je uit te drukken. Dit stelt je in staat om veelvuldig in verbinding te komen met God en de engelen. Dus terwijl je schildert, musiceert, naait, sieraden maakt, bloemen schikt, of wat dan ook, je krijgt schitterende ideeŽn die verband houden met je levensdoel.
Het is belangrijk om, zonder aarzelen en zonder uitstel, actie te ondernemen en je niet te laten weerhouden door de vraag welke artistieke vorm je aan je besluit moet geven. Perfectie is een deel van je oorspronkelijke blokkade en die moet je op een artistieke manier doorbreken. Dus: neem een penseel ter hand en laat de heling van je innerlijk beginnen!

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen