Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Yoga

Levensdoel Orakelkaarten - Yoga

Je gaat je beter voelen door yoga, stretchen of andere oefeningen.
Yoga

Om duidelijk antwoord te krijgen op, en leiding te krijgen bij, waar je naar op zoek bent: ga yoga doen. Je hebt deze kaart getrokken omdat deze rustige activiteit je vertrouwen en je intu´tie vergroot, twee factoren die je helpen bij je levensdoel. Je wordt aangemoedigd om eens yogalessen te nemen en deze regelmatig bij te wonen, omdat deze lichamelijke lessen zorgen voor motivatie, instructies en kameraadschap.
Voor een paar mensen kan deze kaart betekenen dat je levensdoel een yoga carriŔre inhoudt. Deze kaart kan bijvoorbeeld ook de aanleiding zijn dat je yoga aan een speciale groep gaat leren: kinderen, zwangere vrouwen of ouderen. Misschien is het je levensdoel dat je een yogastudio gaat openen, of op yoga ge´nspireerde kleding gaat ontwerpen.
Ongeacht of yoga centraal staat in je levensdoel, of er zijdelings bij betrokkens is, je wordt duidelijk geleid om deze bekrachtigende vorm van oefenen en stretchen te gaan doen. Vraag je engelen om je te leiden naar een leraar die je het best bij het (be)oefenen kan helpen. De engelen zullen je tekens geven, en een intu´tief gevoel, om je de richting van je levensdoel te wijzen.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen