Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Vrijheid

Levensdoel Orakelkaarten - Vrijheid

Je bent vrij om te kiezen.
Vrijheid

Deze kaart herinnert je er op een vriendelijke manier aan dat je geen slachtoffer bent van de omstandigheden en dat je de keuze hebt bij alles wat je doet. De engelen helpen je om te stoppen met klagen dat je het slachtoffer bent van anderen die je controleren. In plaats daarvan, laat de Hemel het licht over je besluit schijnen om verantwoording te nemen voor jezelf, je leven en je geluk.
Als je de rol accepteert die je hebt gespeeld bij het creëren van je huidige omstandigheden, dan heb je een bijbehorend gevoel van opluchting en vrijheid. Het inzicht van je eigen verantwoordelijkheid bezorgt sommigen in het begin wat angst, omdat het een schuldgevoel met zich mee lijkt te brengen. De engelen helpen je te zien dat schuldgevoel tijdverspilling is, omdat het gaat om gebeurtenissen uit het verleden. In plaats daarvan geven ze je de kracht om je vandaag en morgen een mooie dag voor te stellen, voor jezelf en voor je geliefden.
Je hebt het recht om je leven te veranderen! Je hoeft niet op toestemming van een ander te wachten om je eigen lot in handen te nemen. Vertrouw op het gevoel dat je leidt naar activiteiten, en een carrière, die betekenisvol zijn en op elke manier voldoening schenken.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen