Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Voeding

Levensdoel Orakelkaarten - Voeding

Je doet helend werk met je culinaire vaardigheden.
Voeding

De engelen vertellen je dat je een 'voedselalchemist' bent, dat betekent dat je goddelijke magie creŽert met de gerechten die je maakt, en de kennis van de voedingsleer. Je kunt anderen adviseren over het volgen van een gezond dieet en dit aan vrienden, familieleden of cliŽnten demonstreren. Misschien krijg je zelfs de geest om een kookboek te schrijven, een restaurant te runnen, of heerlijke recepten voor anderen te bereiden. Je belangstelling kan ook leiden tot het bestuderen van de voedingsleer en het belang hiervan aan anderen te leren.
Je bent een gevoelig persoon, die wordt beÔnvloedt door het eten en drinken wat je gebruikt. Je hebt gemerkt dat je energie en je stemming afhangen van hetgeen je eet en drinkt. Omdat je aandacht hebt geschonken aan het verband tussen je voeding en je emotionele en fysieke gezondheid, heb je uit eerste hand geleerd dat wat je inneemt, invloed heeft op je lichaam. Dit kan je ertoe aanzetten om boeken over dit onderwerp te lezen of lessen hierover te gaan volgen. Je zou zelfs een vakdiploma over voedingsleer kunnen gaan behalen waardoor je anderen kunt helpen.
Als je de hulp van de helende engelen inroept, zul je ontdekken dat ongezonde verlangens worden vervangen door trek in gezond eten en drinken. Ook dit is een proces dat je aan anderen kunt leren.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen