Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Vertrouwen

Levensdoel Orakelkaarten - Vertrouwen

Vertrouw erop dat je gevoel en je dromen je leiden op je carrièrepad.
Vertrouwen

De engelen sturen je deze kaart om je te laten zien dat je gevoel een betrouwbare gids is bij je ambitie om gezonde veranderingen in je leven aan te brengen. Je dromen en je wensen zijn van essentieel belang voor je levensdoel. Je ziel geeft dit via je gevoel aan. Als je ontevreden bent over een situatie, vertrouw dan op dit gevoel. Als je bijvoorbeeld opgewonden bent over het vooruitzicht om weer naar school te gaan, of je eigen zaak te beginnen, vertrouw op dit gevoel.
De eerste stap is om aandacht aan je gevoel te geven. Dit doe je door eens even rustig alleen te gaan zitten en met jezelf te praten. Stel jezelf vragen als: Wat wil ik echt?' en 'Wat is het beste voor mijn levensdoel?'. En let dan op het fysieke en emotionele gevoel dat je als antwoord krijgt.
Je gevoel is de fysieke belichaming die je van de Hemelse leiding ontvangt. Vertrouw er op, zelfs als je het niet begrijpt, of zeker bent wat het betekent.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen