Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Verandering van carričre

Levensdoel Orakelkaarten - Verandering van carričre

Verandering van carričre
Je beproeft het geluk van een carričre die je de gewenste en verdiende vreugde en overvloed zal brengen.

Deze kaart toont je, dat het gevoel juist is dat het tijd is om van baan te veranderen. Je hebt genoeg gekregen van je huidige baan, en je hebt ook geworsteld met de onzekerheden die de verandering zou geven. Je hebt je zorgen gemaakt over de financiën en andere aspecten die verband houden met dit besluit. Gelukkig willen de engelen je laten weten dat ze je helpen en ondersteunen!
Gun jezelf om te dagdromen over de positieve mogelijkheden, in plaats van je te focussen over wat er in negatieve zin zou kunnen gebeuren. Stel je voor dat je helemaal opgaat in een betekenisvolle loopbaan, met een schitterend inkomen en succes bij alles wat je doet. Stel je voor dat je 's morgens opgewonden wakker wordt voor de nieuwe werkdag. Dit zijn allemaal mogelijkheden die werkelijkheid worden als je je innerlijke leiding volgt.
De engelen zullen je intuďtief stap voor stap leiden, dus loop jezelf niet voorbij en doe geen overhaaste dingen. Blijf helemaal verbonden met het heden en blijf je best doen. De verandering van je loopbaan kan stapsgewijs gebeuren. Je kunt beginnen met je, op parttimebasis, in iets anders te verdiepen. Het is het licht aan het eind van de tunnel dat ervoor zorgt dat je positief blijft in je huidige bestaan.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen